MICHIEL MELS

FOTOGRAAF

Ik ben gepassioneerd fotograaf met twintig jaar beroepservaring. Mijn diploma Master in de Fotografie behaalde ik aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. 

In mijn professionele fotostudio in Heist-op-den-Berg kun je als particulier terecht voor fotoshoots en fotoreportages. Ik bedien de ruime regio Antwerpen - Leuven - Mechelen, maar met evenveel plezier lever ik aan klanten in heel België en Nederland.

Ik ben gespecialiseerd in zwart-wit fotografie, maar uiteraard neem ik met evenveel plezier foto's in kleur.

IIk verzorg professionele B2B fotografie  in diverse vakgebieden en industriële sectoren. 

Ik beschik over een  professioneel uitgeruste fotostudio te Heist-op-den-Berg of kom met een compleet uitgeruste mobiele fotostudio tot in uw bedrijf.

Ik brengt uw business in beeld op een artistieke, esthetische en voor uw business  kenmerkende manier.

© Copyright Michiel Mels 2002-2021. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, foto’s) die u op deze site www.zwartwit.eu en alle onderliggende pagina’s, aantreft bij Michiel Mels. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Michiel Mels.©

Bekijk hier onze cookieverklaring en privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon